Frå matfatet Ny frihandelsavtale Så å seie alle sjømatprodukt vil verte heilt og fullt tollfrie som følgje av den nye avtalen, skriv Siri Helle.
Frå matfatet Kvifor er det slik at den usunne maten er den som smakar best? Siri Helle skriv om mat i Dag og Tid.
Bok «Manglande presisjon kan fort gå under radaren i ein podkast, men vert altfor tydelege i trykt tekst» Siri Helle melder Mat av Wolfgang Wee og Birger Svihus.
Frå matfatet Pølser og pålegg er i ferd med å verte gøymestadar for lureri. Les matspalta til Siri Helle.
Kommentar Kor mykje straum treng vi å produsere i Noreg? Di mindre regulert sal av straum er, di viktigare vert det å regulere naturressursane som ligg bakom, skriv Siri Helle.
Frå matfatet I Siri Helle Manko på matarbeidarar Berre 63 personar ser føre seg ei framtid i ei av Noregs største næringar.
Frå matfatet Jordbrukspolitikk på tinget På eitt felt er politikarar framleis mest opptekne av å få bestemme så lite som mogleg.
Frå matfatet I Siri Helle Dadlar knyter oss saman. Difor bør dei etast med varsemd og respekt. Les om mat i DAG OG TID.
Frå matfatet Metanhemmarar i jordbruksoppgjeret Avtalen mellom bønder og stat handla i år om meir enn berre kroner og øre.
Frå matfatet I Siri Helle Grisevenger Vips, vart det som tidlegare var ein seig, traust, gløymd og vanskeleg del av grisen, til enkel, tilgjengeleg handmat.
Kommentar I Siri Helle Klimakvardag med veksesmerter Om klimameldinga sat langt inne i Stortinget, har livet med den nye miljøvenlege teknologien også sine utfordringar.
Frå matfatet Ultraprosessert mat Kven skal vi tru på når ikkje eingong Helsedirektoratet klarer å halde sin eigen tråd om kva som er sunn mat?
Frå matfatet Jordbrukssubsidiar Det er ikkje tilfeldig at eitt kilo sau får dobbelt så mykje tilskot som eitt kilo kylling.
Reportasje I Siri Helle Turisme på full gass Turismen er på veg til å verte hovudnæringa i gruvesamfunnet. Kan han verte meir enn eit nødvendig vonde?
Frå matfatet I Siri Helle Slakting Visste du at det er lov å slakte dyr på garden i Noreg – og framleis selje kjøtet?
Reportasje I Siri Helle Ikkje heilt kolsvart Snart legg kolstøvet seg over Longyearbyen på Svalbard for siste gong.
Frå matfatet I Siri Helle Matprisar Om prisane på mat skal få skulda for at renta ikkje går ned, skal vi i alle fall vite kva prisauken kjem av.
Frå matfatet I Siri Helle Det går nedover for lofottorsken. Heldigvis har nokon ein plan. Det går nedover for lofottorsken. Heldigvis har nokon ein plan.
Frå matfatet I Siri Helle Mellomrom på meieriet Treng vi den åttande feittvarianten av fersk drikkemjølk, eller var det nok med dei sju vi hadde frå før?