Kommentar I Siri Helle Klimakvardag med veksesmerter Om klimameldinga sat langt inne i Stortinget, har livet med den nye miljøvenlege teknologien også sine utfordringar.
Frå matfatet Ultraprosessert mat Kven skal vi tru på når ikkje eingong Helsedirektoratet klarer å halde sin eigen tråd om kva som er sunn mat?
Frå matfatet Jordbrukssubsidiar Det er ikkje tilfeldig at eitt kilo sau får dobbelt så mykje tilskot som eitt kilo kylling.
Reportasje I Siri Helle Turisme på full gass Turismen er på veg til å verte hovudnæringa i gruvesamfunnet. Kan han verte meir enn eit nødvendig vonde?
Frå matfatet I Siri Helle Slakting Visste du at det er lov å slakte dyr på garden i Noreg – og framleis selje kjøtet?
Reportasje I Siri Helle Ikkje heilt kolsvart Snart legg kolstøvet seg over Longyearbyen på Svalbard for siste gong.
Frå matfatet I Siri Helle Matprisar Om prisane på mat skal få skulda for at renta ikkje går ned, skal vi i alle fall vite kva prisauken kjem av.
Frå matfatet I Siri Helle Det går nedover for lofottorsken. Heldigvis har nokon ein plan. Det går nedover for lofottorsken. Heldigvis har nokon ein plan.
Frå matfatet I Siri Helle Mellomrom på meieriet Treng vi den åttande feittvarianten av fersk drikkemjølk, eller var det nok med dei sju vi hadde frå før?
Frå matfatet Jakt og vilt kjøt Eg mistenker at Miljøpartiet Dei Grøne ikkje ser nasjonalparken for berre kjøtskam.
Frå matfatet Kua og konspirasjonsteoriane Få klimadebattar har spora av så hardt som den om metanutslepp frå kyr.
Bok Genteknologi til kva bruk? Teknologi som endrar gen, er komen for å bli. Men treng vi han i matproduksjonen?
Frå matfatet «Om høyringsinnspela frå Helsedirektoratet vert inkluderte, risikerer ein å kriminalisere heilt vanleg mat.»
Frå matfatet Biodynamisk jordbruk: Det kan høyrast skummelt ut, men handlar kanskje mest om at ting skal gå i ring.