Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.
Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.
Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?
Foto: Pixnio.com
Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?
Foto: Pixnio.com
Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?
Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons
Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?
Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons
Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.
Foto: Berit Roald / NTB
Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.
Foto: Berit Roald / NTB
Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.
Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?
Foto: Pixnio.com
Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?
Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons
Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.
Foto: Berit Roald / NTB