JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

1 2 3 4 ... 78 »
Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Breispektra: Barbie kan brukast til det meste – også til å selje fruktdrikk til born.

Foto: Mark Lennihan / AP / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Mange hundre turistar går dagleg opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten, eit populært «Insta-point».

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Robotmjølk: 62,9 prosent av norske kyr vert no mjølka av ein robot.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Fisk og sjokolade: Vi veit kva som er sunnast. Likevel fann Folkehelseinstituttet i 2016 at born et meir sjokolade enn fisk.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Dette er openbert typisk norsk. Men må det smake riktig – eller held det at det smaker godt?

Foto: Solveig Vikene / NTB

1 2 3 4 ... 78 »