Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Blabla
Kvifor gule røter er oransje og fundamentalisme sjeldan særleg sunt.
Blabla
Kvifor gule røter er oransje og fundamentalisme sjeldan særleg sunt.
Blabla
Kvifor gule røter er oransje og fundamentalisme sjeldan særleg sunt.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.