JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
1 2 3 4 ... 20 »
Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel.    Alle foto: Hallgeir Opedal

Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel. Alle foto: Hallgeir Opedal

Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel.    Alle foto: Hallgeir Opedal

Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel. Alle foto: Hallgeir Opedal

Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel.    Alle foto: Hallgeir Opedal

Den islandske sauen er ein god sau, meiner Jóhannes. Han har alt. Då dei prøvde å innføre skotske rasar, blei det berre sjukdom og trøbbel. Alle foto: Hallgeir Opedal

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Alle foto: Hallgeir Opedal

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Alle foto: Hallgeir Opedal

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Krafla kraftverk, Kröflustö¿ på islandsk, er eitt av seks geotermiske kraftverk. Bygginga starta i 1975, og her hentar dei varmt grunnvatn frå til saman 30 (!) borehol som driv to dampturbinar. Anlegget har ein total kapasitet på 60 megawatt (MW). Nei, det er vel ikkje så mykje?

Alle foto: Hallgeir Opedal

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Før låg slakteria ofte inne i byane for å sikre folk lett tilgang til ferskt kjøt. No ligg dei store anlegga til kjøtindustrien på andre logistikk-knutepunkt, skjerma mot innsyn. Her frå storfeslakt hjå Fatland slakteri på Furuset i Oslo.

Foto: Cornelius Poppe / NTB

 Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Alle foto: Hallgeir Opedal

 Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Alle foto: Hallgeir Opedal

 Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Jau då, dei har skog på Island, og her står ein av Islands fire skogforvaltarar midt i tjukkaste Hallormstadaskógur. Thor Thorfinsson er utdanna på Steinkjer og har ei syster på Tynset.

Alle foto: Hallgeir Opedal

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Alle foto: Per Thorvaldsen

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Alle foto: Per Thorvaldsen

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Omvend undervisning. No er studenten Per Braastad lærar og eg student i 3D-prenting.

Alle foto: Per Thorvaldsen

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

1 2 3 4 ... 20 »