JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 77 »
Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Foto: Heiko Junge / NTB

Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Foto: Heiko Junge / NTB

Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Kva for ein is har ein eigentleg lyst på? Er det noko nytt og spanande eller noko trygt og kjent og godt i år?

Foto: Heiko Junge / NTB

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Foto: Pxhere.com

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Foto: Pxhere.com

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Ulovleg: Som redaktørstyrt medium kan Dag og Tid publisere dette biletet, men på grunn av dei positive assosiasjonane det kan gje, vil det vere ulovleg for ein alkoholleverandør.

Foto: Pxhere.com

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Alle foto: Siri Helle

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Alle foto: Siri Helle

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Tannlege Lars Sandbakk borar i ein premolar, som er namnet på tanna mellom fortenner og hjørnetann.

Alle foto: Siri Helle

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 77 »