JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 77 »
Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Foto: Even Lundefaret

Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Foto: Even Lundefaret

Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Kathrine Kinn driv 15 gardar i Telelmark saman med ektemannen Gunleik Mæland.

Foto: Even Lundefaret

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

« 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 77 »