JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 77 »
Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 77 »