Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.
Foto via Wikimedia Commons
Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.
Foto via Wikimedia Commons
Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.
Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons
Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.
Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons
Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.
Foto: Pxhere.com
Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.
Foto: Pxhere.com
Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.
Foto: Kent Skibstad / NTB
Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.
Foto: Kent Skibstad / NTB
Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.
Foto via Wikimedia Commons
Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.
Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons
Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.
Foto: Pxhere.com
Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.
Foto: Kent Skibstad / NTB