«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.
Foto via Wikimedia Commons
«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.
Foto via Wikimedia Commons
Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.
Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons
Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.
Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons
Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.
Foto: Wikimedia Commons
Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.
Foto: Wikimedia Commons
Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.
Foto: Jan Haas / NTB
Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.
Foto: Jan Haas / NTB
Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.
Foto: Pxhere.com
Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.
Foto: Pxhere.com
Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.
Foto via Wikimedia Commons
Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.
Foto via Wikimedia Commons
«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.
Foto via Wikimedia Commons
Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.
Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons
Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.
Foto: Wikimedia Commons
Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.
Foto: Jan Haas / NTB
Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.
Foto: Pxhere.com
Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.
Foto via Wikimedia Commons