JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 2 3 4 5 ... 82 »
Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Foto: Pxhere.com

Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Foto: Pxhere.com

Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.

Foto: Pxhere.com

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Foto: Altaf Qadri / AP / NTB

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Foto: Altaf Qadri / AP / NTB

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.

Foto: Altaf Qadri / AP / NTB

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Det går mykje kjøt gjennom anlegga til Nortura i desse dagar. Men kva veit dei eigentleg om kvaliteten på det?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Foto: Terje Pedersen / NTB

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Foto: Terje Pedersen / NTB

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Daglege brød: Coop tek kontroll over eigen brødproduksjon. Kven vinn og kven taper på det, skal tru?

Foto: Terje Pedersen / NTB

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Sunn frukost, ja vel, men kva med det kvite brødet og den magre salamien? Semje om kosthald er sjeldan.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

« 1 2 3 4 5 ... 82 »