JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 77 »
Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

« 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 77 »