JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 77 »
Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Faksimile frå VG HELG 24. februar 2018

Faksimile frå VG HELG 24. februar 2018

Faksimile frå VG HELG 24. februar 2018

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

Foto: Stefan Kampf/Wikimedia Commons

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

Foto: Stefan Kampf/Wikimedia Commons

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

For mykje av det gode gjev god vaffel. Men plata i botnen må òg vere god.

Foto: Stefan Kampf/Wikimedia Commons

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Foto: Wikipedia

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Foto: Wikipedia

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Om kaloriane er få, kan manglane vere store, sjølv når det er sjokolade med i biletet.

Foto: Wikipedia

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Foto: Greg Baker/AP/NTB scanpix

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Foto: Greg Baker/AP/NTB scanpix

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Ein kylling er ein kylling er ein kylling? Kyllinggen i Kina og kyllinggen i Noreg kan ved alle høve fint kome frå same produsent.

Foto: Greg Baker/AP/NTB scanpix

« 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 77 »