Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Slik kan ein tallerken grønsakfries sjå ut – om du ikkje kjøper han hjå Findus.
Foto: Marco Verch / Flickr.com
Innpakninga bør aldri vere like stor som innhaldet.
Slik kan ein tallerken grønsakfries sjå ut – om du ikkje kjøper han hjå Findus.
Foto: Marco Verch / Flickr.com
Innpakninga bør aldri vere like stor som innhaldet.
Slik kan ein tallerken grønsakfries sjå ut – om du ikkje kjøper han hjå Findus.
Foto: Marco Verch / Flickr.com
Innpakninga bør aldri vere like stor som innhaldet.
Vil du vinne stortingsvalet til hausten? Då bør du tenke smått.
Vil du vinne stortingsvalet til hausten? Då bør du tenke smått.
Vil du vinne stortingsvalet til hausten? Då bør du tenke smått.
Vi gler oss til å skåle att. Men må det alltid skålast i alkohol?
Foto: Pxhere.com
Vi har gode alternativ til alkohol her i landet.
Vi gler oss til å skåle att. Men må det alltid skålast i alkohol?
Foto: Pxhere.com
Vi har gode alternativ til alkohol her i landet.
Vi gler oss til å skåle att. Men må det alltid skålast i alkohol?
Foto: Pxhere.com
Vi har gode alternativ til alkohol her i landet.
Proteindrikk: Ja, heldigvis er det protein i mjølk.
Foto: Pxhere.com
Meieri med proteinoppheng lagar storm i eit mjølkeglas.
Proteindrikk: Ja, heldigvis er det protein i mjølk.
Foto: Pxhere.com
Meieri med proteinoppheng lagar storm i eit mjølkeglas.
Proteindrikk: Ja, heldigvis er det protein i mjølk.
Foto: Pxhere.com
Meieri med proteinoppheng lagar storm i eit mjølkeglas.
Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?
Foto: Cornelius Poppe / NTB
Eit grønt landsmøte har gjeve trong for ei opprydding i store ord om nordmenns forbruk av dyrekjøt.
Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?
Foto: Cornelius Poppe / NTB
Eit grønt landsmøte har gjeve trong for ei opprydding i store ord om nordmenns forbruk av dyrekjøt.
Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?
Foto: Cornelius Poppe / NTB
Eit grønt landsmøte har gjeve trong for ei opprydding i store ord om nordmenns forbruk av dyrekjøt.
Vi manglar framleis altfor mange læreplassar i Noreg. Det er både skammeleg og dumt.
Vi manglar framleis altfor mange læreplassar i Noreg. Det er både skammeleg og dumt.
Vi manglar framleis altfor mange læreplassar i Noreg. Det er både skammeleg og dumt.