Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 83 »
Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Foto: Pxhere.com

Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Foto: Pxhere.com

Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.

Foto: Pxhere.com

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Foto: Pxhere.com

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Foto: Pxhere.com

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.

Foto: Pxhere.com

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

« 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 83 »