JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 82 »
Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Norsk matproduksjon klarar seg tilsynelatande ikkje utan kunstgjødsel. Kor lurt er eigentleg det?

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Foto: Javad Parsa / NTB

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Foto: Javad Parsa / NTB

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet har fått gjennomslag for at bøndene skal få meir pengar. Men Hurdals-plattforma seier lite om kva regjeringa elles vil med landbruket i Noreg.

Foto: Javad Parsa / NTB

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Foto: Pxhere.com

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Foto: Pxhere.com

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Kor mange baguettar med ost og skinke kan du hugse å ha ete i ditt liv?

Foto: Pxhere.com

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

« 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 82 »