JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 77 »
Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Valkamp: Det meste kjem på bordet, bortsett frå maten.

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Foto: Cecilia Helmerson / Titan / UiO / NTB

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Foto: Cecilia Helmerson / Titan / UiO / NTB

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Noreg er god på torsk, men vi har litt å gå på når det gjeld foredling.

Foto: Cecilia Helmerson / Titan / UiO / NTB

« 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 77 »