JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 77 »
Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Tingvollost og Ostegården har begge vunne heilt ekte gullmedaljar i oste-VM.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Foto: Siri Helle

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Foto: Siri Helle

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Denne maten må truleg aldri ta vegen om nokon butikk.

Foto: Siri Helle

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Foto: Pxhere.com

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Foto: Pxhere.com

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Suppe treng vatn og grønsaker, men sjølve magien ligg ein annan stad: Du må ha krafta med deg.

Foto: Pxhere.com

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Foto: Pxhere.com

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Foto: Pxhere.com

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Når det ser godt ut, er det fordi det er godt, men er det sunt? Det vert ei anna sak.

Foto: Pxhere.com

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Oransje eller kvit: Cheddar kjem i fleire fargar, men skilnader mellom variantane kan òg vere meir løynde.

Foto: Guillaume Paumier / Wikimedia Commons

« 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 77 »