JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 77 »
Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Foto: Amol Naik / Wikipedia

Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Foto: Amol Naik / Wikipedia

Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Frå kokosnøtt til kokosolje i liten skala.

Foto: Amol Naik / Wikipedia

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

« 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 77 »