JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 77 »
Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Foto: pxhere.com

Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Foto: pxhere.com

Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Klisjeen på ein ferdiglasagne. Leverer Rema betre?

Foto: pxhere.com

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Foto: pxhere

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Foto: pxhere

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.

Foto: pxhere

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Stillbilete frå filmen «Dominion».

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

« 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 77 »