Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.
Foto: Wikimedia
Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.
Foto: Wikimedia
Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.
Foto: Siri Helle
Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.
Foto: Siri Helle
Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.
Foto: Pxhere
Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.
Foto: Pxhere
Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix
Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix
Haust i olivenlunden. Men ikkje all oliven får henge så lenge at dei er blitt fullmogne.
Foto: Wikimedia
Høgt heng dei, og vatn har dei på alle sider. Samstundes syter dei for lys i mørketida. Bent Arne Rognaldsen og Herstein Halvorsen byter ut ei mengd kraftige batteri.
Foto: Siri Helle
Svolten no? Biff er godt. Og enkelt.
Foto: Pxhere
Slakta svin – vanskeleg å sjå korleis dei har hatt det før slakt.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Iluustrasjon: Shutterstock / NTB scanpix