JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 77 »
Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Foto: Firda / Aud Elsa Grøneng

Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Foto: Firda / Aud Elsa Grøneng

Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Konstanse Tysse vaks opp med vasskrekk. Det ville ho at nye slekter slepp oppleve. Ho har steikt og selt vaflar for eit par hundre tusen kroner.

Foto: Firda / Aud Elsa Grøneng

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Illustrasjonsfoto: Berit Keilen / NTB scanpix

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Illustrasjonsfoto: Berit Keilen / NTB scanpix

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Det er tid for slakt både ute i naturen og i ulike mediedebattar.

Illustrasjonsfoto: Berit Keilen / NTB scanpix

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Alle foto: Siri Helle

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Alle foto: Siri Helle

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Båtførar Håkon André Hatlem gjer Simrad Buholmen klar til å plukke opp personar i sjøen.

Alle foto: Siri Helle

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

« 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 77 »