JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 72 73 74 75 76 »
Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Foto: Wikimedia Commons

Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Foto: Wikimedia Commons

Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Du plukkar eit årsforbruk ramslauk på nokre minutt, men litt jobb står att når du kjem heim.

Foto: Wikimedia Commons

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Foto: NTB scanpix

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Foto: NTB scanpix

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.

Foto: NTB scanpix

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Ved å sette inn Cas9-enzym som gjer malariamyggen steril, kan ein utrydde den plagsame arten.

Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Fersk torskerogn i ein balje på eit fiskemottak på Røst.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Illustrasjonsfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Illustrasjonsfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Sauer på stien inn til Musvold seter i Rondane.

Illustrasjonsfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

« 1 ... 72 73 74 75 76 »