Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?
Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB
Gudbrandsdalsost
Eg skulle ynskje det var enkelt å vite kva Tine bør gjere med Gudbrandsdalsosten – men eg måtte tenkje litt.
Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?
Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB
Gudbrandsdalsost
Eg skulle ynskje det var enkelt å vite kva Tine bør gjere med Gudbrandsdalsosten – men eg måtte tenkje litt.
Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?
Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB
Gudbrandsdalsost
Eg skulle ynskje det var enkelt å vite kva Tine bør gjere med Gudbrandsdalsosten – men eg måtte tenkje litt.
Svevndrukne kaffidrikkarar
Svevndrukne kaffidrikkarar
Svevndrukne kaffidrikkarar
Foto: Gyldendal
Diktet: Nils Yttri
Foto: Gyldendal
Diktet: Nils Yttri
Foto: Gyldendal
Diktet: Nils Yttri
No et Carlsen òg bananar. Her frå ein lagkamp sist laurdag då klubben hans, Offerspill SK, vann Europacupen i Albania.
Skjermdump frå Chess24
Sjakkmat
No et Carlsen òg bananar. Her frå ein lagkamp sist laurdag då klubben hans, Offerspill SK, vann Europacupen i Albania.
Skjermdump frå Chess24
Sjakkmat
No et Carlsen òg bananar. Her frå ein lagkamp sist laurdag då klubben hans, Offerspill SK, vann Europacupen i Albania.
Skjermdump frå Chess24
Sjakkmat
Turnuslegen
Turnuslege er eit merkeleg namn som med ein gong gjer meg usikker, men eg tek sjansen.
Turnuslegen
Turnuslege er eit merkeleg namn som med ein gong gjer meg usikker, men eg tek sjansen.
Turnuslegen
Turnuslege er eit merkeleg namn som med ein gong gjer meg usikker, men eg tek sjansen.
Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.
Foto: Wikimedia Commons
Bearnessaus
Det skal ikkje vere lett å få riktig type feitt.
Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.
Foto: Wikimedia Commons
Bearnessaus
Det skal ikkje vere lett å få riktig type feitt.
Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.
Foto: Wikimedia Commons
Bearnessaus
Det skal ikkje vere lett å få riktig type feitt.
Uhøvelege høvesdikt
Uhøvelege høvesdikt
Uhøvelege høvesdikt
Kunstverk av P. Hansen / Illustreret Dansk Litteraturhistorie
Diktet: Anders Arrebo
Kunstverk av P. Hansen / Illustreret Dansk Litteraturhistorie
Diktet: Anders Arrebo
Kunstverk av P. Hansen / Illustreret Dansk Litteraturhistorie
Diktet: Anders Arrebo
Avgjerande trekk: Går biskopen framover, kan dronninga slå han ut.
Foto: ein Internett-klassikar
Dronning på skrå
Avgjerande trekk: Går biskopen framover, kan dronninga slå han ut.
Foto: ein Internett-klassikar
Dronning på skrå
Avgjerande trekk: Går biskopen framover, kan dronninga slå han ut.
Foto: ein Internett-klassikar
Dronning på skrå
Sauer og 17. mai: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge får det vare?
Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Klimavenleg sjølvforsyning
Forskarar meiner vi kan verte sjølvberga i Noreg – om vi kuttar kjøt, egg og meieriprodukt.
Sauer og 17. mai: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge får det vare?
Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Klimavenleg sjølvforsyning
Forskarar meiner vi kan verte sjølvberga i Noreg – om vi kuttar kjøt, egg og meieriprodukt.
Sauer og 17. mai: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge får det vare?
Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Klimavenleg sjølvforsyning
Forskarar meiner vi kan verte sjølvberga i Noreg – om vi kuttar kjøt, egg og meieriprodukt.