JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 79 »
Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Foto: Pxhere.com

Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Foto: Pxhere.com

Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?

Foto: Pxhere.com

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Foto: Frank May / NTB scanpix

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Foto: Frank May / NTB scanpix

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.

Foto: Frank May / NTB scanpix

Ein, to, tre, sylt.

Ein, to, tre, sylt.

Foto: ImpromptuKitchen / flickr

Ein, to, tre, sylt.

Ein, to, tre, sylt.

Foto: ImpromptuKitchen / flickr

Ein, to, tre, sylt.

Ein, to, tre, sylt.

Foto: ImpromptuKitchen / flickr

Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

« 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 79 »