JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 77 »
Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Tacofredag: Ingen dårleg start på helga, dette – i det minste ikkje så lenge skålene er fleire enn posane.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

« 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 77 »