Abonnement
Sida mi
E-avis
Lydavis
Redaksjonen
Skribentane
Om oss
Kontakt oss
Dag og Tid
  • 3/2021
Samfunn
Kultur
Reportasjar
Kommentarar
Meldingar
Leiar
Lydartiklar
  • 3/2021
SiriHelle
agronom, journalist og skriv matspalta fast.
siri@dagogtid.no
Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Foto: Pxhere.com

Halvsteikte bakevarer

Frå matfatetKunnskap
SiriHelle
Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

All matmakt bak denne disk

Kommentarar
SiriHelle
Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Middagstips for travle

Frå matfatetKunnskap
SiriHelle
Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Foto: Pxhere.com

Halvsteikte bakevarer

Frå matfatetKunnskap
SiriHelle
Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

All matmakt bak denne disk

Kommentarar
SiriHelle
Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Middagstips for travle

Frå matfatetKunnskap
SiriHelle
Siste artiklar frå
SiriHelle

Nyaste publikasjonar

  • 3/2021
  • 2/2021
  • 1/2021
  • 52/2020
  • 51/2020
  • 50/2020
  • 49/2020

Kontaktinformasjon

  • Telefon 21 50 47 00
  • Abonnement: tinging@dagogtid.no
  • Redaksjon: redaksjonen@dagogtid.no
  • Annonseavd.: annonse@dagogtid.no
  • Dei tilsette
  • Abonnement

Adresse

  • Dag og Tid
  • Pb. 7044 St. Olavs plass
  • 0130 Oslo
  • Besøksadresse: Pilestredet 8
  • Ansvarleg redaktør og dagleg leiar: Svein Gjerdåker

Nyaste publikasjonar

  • 3/2021
  • 2/2021
  • 1/2021
  • 52/2020
  • 51/2020
  • 50/2020
  • 49/2020

Kontaktinformasjon

  • Telefon 21 50 47 00
  • Abonnement: tinging@dagogtid.no
  • Redaksjon: redaksjonen@dagogtid.no
  • Annonseavd.: annonse@dagogtid.no
  • Dei tilsette
  • Abonnement

Adresse

  • Dag og Tid
  • Pb. 7044 St. Olavs plass
  • 0130 Oslo
  • Besøksadresse: Pilestredet 8
  • Ansvarleg redaktør og dagleg leiar: Svein Gjerdåker

Vi brukar cookies for at nettstaden skal fungere bra.

Les meir om cookies
Samfunn
Kultur
Reportasjar
Kommentarar
Meldingar
Leiar
Audio
Abonnement
Sida mi
E-avis
Lydavis
Redaksjonen
Skribentane
Om oss
Kontakt Oss
Søkjeord
startdato
sluttdato