Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.
Foto: Colleen Barry / AP / NTB
Ein dag i Biot
Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.
Foto: Ole Madland
Om bord i ein flytande hollendar
Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.
Foto: Dagfinn Nordbø
Ein by av dufter
Le Clemenceau – folkeleg og populær.
Ein månad på restaurant
Ikkje for å seie noko stygt om naturen i Innlandet, men eg må seie eg føretrekkjer Italias originalversjon.
Italias Toscana
Fiskebåtane tyder på eit overskot av enkeltmannsforetak.
Kattane i Essaouira
San Roque med hunden ved si side.
Foto: Dagfinn Nordbø
Kulturkrasj i landsbyen
Vence i Alpes-Maritimes i Frankrike.
Foto: Myrabella / Wikimedia Commons
Min andre heimby
Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.
Foto: Colleen Barry / AP / NTB
Ein dag i Biot
Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.
Foto: Ole Madland
Om bord i ein flytande hollendar
Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.
Foto: Dagfinn Nordbø
Ein by av dufter
Le Clemenceau – folkeleg og populær.
Ein månad på restaurant
Ikkje for å seie noko stygt om naturen i Innlandet, men eg må seie eg føretrekkjer Italias originalversjon.
Italias Toscana
Fiskebåtane tyder på eit overskot av enkeltmannsforetak.
Kattane i Essaouira
San Roque med hunden ved si side.
Foto: Dagfinn Nordbø
Kulturkrasj i landsbyen
Vence i Alpes-Maritimes i Frankrike.
Foto: Myrabella / Wikimedia Commons