JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

1 2 3 4 ... 18 »
Det enkle er ofte det beste.

Det enkle er ofte det beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Det enkle er ofte det beste.

Det enkle er ofte det beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Det enkle er ofte det beste.

Det enkle er ofte det beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Tomatar, her saman med brørne sine: kvitlauk, urter og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Traust kjenning kan overraske stort.

Traust kjenning kan overraske stort.

Foto: Dagfinn Nordbø

Traust kjenning kan overraske stort.

Traust kjenning kan overraske stort.

Foto: Dagfinn Nordbø

Traust kjenning kan overraske stort.

Traust kjenning kan overraske stort.

Foto: Dagfinn Nordbø

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Foto: Dagfinn Nordbø

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Foto: Dagfinn Nordbø

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Puylinser held forma godt under koking og er derfor også eigna i salatar.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Svartaugebønner blir iblant kalla kubønner og har ein mild nøtteaktig smak. Her finn du gode protein i lange banar.

Foto: Dagfinn Nordbø

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

Foto: Sam Smith / Flickr

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

Foto: Sam Smith / Flickr

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

I bloody mary er sellerien både rørepinne og snacks.

Foto: Sam Smith / Flickr

1 2 3 4 ... 18 »