JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 »
Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Foto: Dagfinn Nordbø

Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Foto: Dagfinn Nordbø

Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Eg fekk ikkje svelene heilt runde. Eg må øve meir. Men smaken var eventyrleg.

Foto: Dagfinn Nordbø

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Foto: Dagfinn Nordbø

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Foto: Dagfinn Nordbø

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Adobo – her laga med ein audmjuk svinekotelett.

Foto: Dagfinn Nordbø

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Foto: Dagfinn Nordbø

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Foto: Dagfinn Nordbø

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Når T-beinsteika har kvilt i panna i nokre minutt, er ho klar for servering.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 »