JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

1 2 3 4 ... 20 »
Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Foto: Dagfinn Nordbø

Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Foto: Dagfinn Nordbø

Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Mange vil nok finne ein feil på dette biletet. Men la meg forklare.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Pasta med traktkantarellar, fløyte og parmesan.

Foto: Dagfinn Nordbø

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Gulrotsuppe med eit dryss graslauk og olivenolje.

Foto: Dagfinn Nordbø

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Foto: Dagfinn Nordbø

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Foto: Dagfinn Nordbø

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Slik gjer du det. (Lat som du ikkje ser den smørklatten.)

Foto: Dagfinn Nordbø

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Foto: Dagfinn Nordbø

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Foto: Dagfinn Nordbø

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Det ser mykje ut med jalapeno og chili, men det er ikkje alltid så sterkt. Smak uansett ein liten bit, så veit du litt om styrken.

Foto: Dagfinn Nordbø

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Foto: Elisabeth Vegerstøl

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Foto: Elisabeth Vegerstøl

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Surdeigsbrød frå himmelen og der omkring.

Foto: Elisabeth Vegerstøl

1 2 3 4 ... 20 »