Smør med smak
Skal ein forbetre det perfekte, må ein i alle fall gjere det med respekt.
Smør, ramslauk, kvitlauk, friske urter – lukke på eit fat, er det ikkje det, då?
Foto: Pxhere.com
Smør, ramslauk, kvitlauk, friske urter – lukke på eit fat, er det ikkje det, då?
Foto: Pxhere.com
Eg kan, om eg vil, klare å dele verda inn i to typar menneske: Dei som likar smør, og dei som ikkje likar smør. Og då må eg, før eg seier noko meir, få spesifisere at eg med smør meiner kinna fløyte eller rømme av kumjølk, varsamt salta og så fast at det ikkje kan smørjast med kniv om det kjem rett frå kjøleskåpet (heldigvis, for då er det lov å skjere det med ostehøvel).
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.