Nyhenda kjem igjen
I februar kjem det mange produktnyhende i matvarebutikkane, ifylgje Tine. Men kor nye er dei?
Kor mange syltetøytypar trengst for å skape mangfald?
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Kor mange syltetøytypar trengst for å skape mangfald?
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
«Februar er rett rundt hjørnet og det betyr mange produktnyheter i norske matvarebutikker», skreiv Tine på heimesida si 30. januar. Stolt presenterer dei sine eigne varer, og det har dei jo grunn til – mykje jobb ligg nok bak både utvikling og ikkje minst innsal av dei nye yoghurtane, den nye mjølka og dei nye smelteostane vi no kan velje mellom når vi skal handle daglegvarer.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.