20211224
Pinnekjøt
Frå matfatet
Luftig mangfald vert bra til slutt.
Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Så vart det jul i år òg. Same kor mykje ribbe, lutefisk, pinnekjøt, peparkaker, akevitt, juleøl og marsipan du har trykt i deg gjennom adventstida: Middagen kjem til å smake annleis i kveld. For når vi har pynta oss og funne fram det finaste serviset, og juletreet har altfor mange pakkar under, så er det eitt eller anna som smittar over på tallerkenen.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.