Sommarkotelettar
Sommarmaten fortener respekt.
Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.
Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix
Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.
Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix
Grillen er ein av våre mest sosiale kjøkkenreiskapar. Det heng gjerne saman med at han jo ikkje står på kjøkkenet, som kan vere eit temmeleg privat rom, men i hagen, på verandaen eller andre stader der ein har lågare terskel for å invitere folk ein har lyst å tilbringe tid saman med. Den langsame oppvarminga, og det at maten gjerne vert ferdig litt etter kvart, er perfekt for lange sommarkveldar med gode diskusjonar – som sjølv kokken kan delta i.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.