Sjokolademjølk
At «best» er subjektivt, er ikkje noko nytt. At «fersk» er nærast det same, er litt verre.
Vert vi verkeleg for gamle til dette?
Illustrasjon: pixnio.com
Vert vi verkeleg for gamle til dette?
Illustrasjon: pixnio.com
Kva tid vert ein eigentleg for gamal til å drikke sjokolademjølk? Er det idet ein står til konfirmasjon? Men ein kartong søt mjølk er då veldig godt fylgje til småtrøytte spansktimar på vidaregåande – og kva med bakfullmorgonane i russetida? Er det ikkje minst ein og annan lysebrun kartong å sjå på eksamensstressa lesesalar kringom på universitet og høgskular for tida, skal tru? Kan ein kanskje til og med finn dei i doktorgradsavdelingane?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.