20170512
Krydderblanding
Bør vi late industrien blande kryddera for oss?
Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
I fyrste omgang er det lett å tenke seg at krydder er noko av det mest unyttige og overflødige vi har i kjøkkenskapa våre. Krydder er nemleg smakfulle stoff med låg næringsverdi – verken kaloriar eller særleg med vitamin og mineral. Kvifor skal vi bruke areal og energi på å dyrke noko som ikkje gjev oss noko attende?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.