Kjøtdeig
For enkelte små beist er grensene framleis altfor opne.
Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?
Foto: Robert Couse-Baker / Pxhere.com
Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?
Foto: Robert Couse-Baker / Pxhere.com
Jau då. Som om ikkje viruset som aldri tok slutt, ikkje var nok: No har vi fått eit nasjonalt salmonellautbrot òg. Og nett som koronavirusmutasjonane oppstår det ikkje av seg sjølv. Det vert pressa på oss utanfrå. I dette tilfellet handlar det om kjøt importert frå Tyskland – kjøt vidareforedla til karbonade- og kjøtdeig selt i butikkane til Norgesgruppen over heile landet.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.