20190125
Kålrot
Fordi dei mest rotete kjøkkena av og til er dei mest framtidsretta.
I motsetnad til Gunhild Stordalen løftar vi denne veka fram kålrota. Hurra!
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
I motsetnad til Gunhild Stordalen løftar vi denne veka fram kålrota. Hurra!
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Gunhild Stordalen har vore mykje på fjernsynet den siste tida. Ikkje berre har ho reist kringom i verda for å fortelje oss kor klimaskadeleg det er å ete raudt kjøt. Ho har òg funne plass til å snakke ned ei av dei mest nøysame norske grønsakene: sjølvaste kålrota.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.