Abonnement
Sida mi
E-avis
Lydavis
Redaksjonen
Skribentane
Om oss
Kontakt oss
Dag og Tid
  • 2/2021
Samfunn
Kultur
Reportasjar
Kommentarar
Meldingar
Leiar
Lydartiklar
  • 2/2021
Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?

Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?

Geiter på beite. Kan kvalitetskrav gjere dette umogleg i framtida?

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Geitemjølk

20191122

Kvalitetskrav kan ikkje gå på kostnad av geita sjølv.

Kven er hakkekyllingen i norsk husdyrproduksjon? Det er liten tvil om kven som er kongen på haugen: Mjølk, utan fleire heftingar, er synonymt med kumjølk, og kua gjev oss biff, kjøttdeig, smør og kvitost. Sauen er beitepussaren og landskapsopnaren, grisen sørger for pølsebursdag og juleribbe, kyllingen er klimaalibiet i visse krinsar.

Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.

Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding

kr 99 for dei fyrste to månadene.
Deretter kr 199/mnd.

Nyaste publikasjonar

  • 2/2021
  • 1/2021
  • 52/2020
  • 51/2020
  • 50/2020
  • 49/2020
  • 48/2020

Kontaktinformasjon

  • Telefon 21 50 47 00
  • Abonnement: tinging@dagogtid.no
  • Redaksjon: redaksjonen@dagogtid.no
  • Annonseavd.: annonse@dagogtid.no
  • Dei tilsette
  • Abonnement

Adresse

  • Dag og Tid
  • Pb. 7044 St. Olavs plass
  • 0130 Oslo
  • Besøksadresse: Pilestredet 8
  • Ansvarleg redaktør og dagleg leiar: Svein Gjerdåker

Nyaste publikasjonar

  • 2/2021
  • 1/2021
  • 52/2020
  • 51/2020
  • 50/2020
  • 49/2020
  • 48/2020

Kontaktinformasjon

  • Telefon 21 50 47 00
  • Abonnement: tinging@dagogtid.no
  • Redaksjon: redaksjonen@dagogtid.no
  • Annonseavd.: annonse@dagogtid.no
  • Dei tilsette
  • Abonnement

Adresse

  • Dag og Tid
  • Pb. 7044 St. Olavs plass
  • 0130 Oslo
  • Besøksadresse: Pilestredet 8
  • Ansvarleg redaktør og dagleg leiar: Svein Gjerdåker

Vi brukar cookies for at nettstaden skal fungere bra.

Les meir om cookies
Samfunn
Kultur
Reportasjar
Kommentarar
Meldingar
Leiar
Audio
Abonnement
Sida mi
E-avis
Lydavis
Redaksjonen
Skribentane
Om oss
Kontakt Oss
Søkjeord
startdato
sluttdato