Flytande feitt
Margarin på flaske. Treng vi eigentleg det?
Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.
Foto: NTB scanpix
Om du ikkje steikjer egg og bacon i eige feitt, er olje eit betre alternativ enn margarin.
Foto: NTB scanpix
Det skal steikast. Vi treng steikepanne og romtempererte ingrediensar, så langt er vi med. Men kva skal vi putte i steikepanna for å unngå at råvarene vert svidde og sit fast? Spørsmålet gjev rom for endelause diskusjonar (alt etter nerdenivået blant deltakarane), og butikkhyllene gjev rom for endelause val: olje, dyr eller billeg, smør, margarin – eller flytande margarin med olje som smakar som smør?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.