JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 76 »
Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Foto: Silvia Izquierdo/AP/NTB scanpix

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Foto: Silvia Izquierdo/AP/NTB scanpix

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Fruktjuiceseljarane på gata i Rio de Janeiro lokkar ikkje med varer som skal gjere kundane reinsa og evig unge. Dei sel leskande, velsmakande og gjennomsnittleg sunn drikke.

Foto: Silvia Izquierdo/AP/NTB scanpix

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Julebord på Carl Larssons akvarell frå 1904.

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Foto: Reed Saxon/AP/NTB scanpix

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Foto: Reed Saxon/AP/NTB scanpix

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Hovudproblemet er ikkje om glyfosat er bitte litt eller veldig kreftframkallande, viss det i det heile tatt er det. Hovudproblemet er at matproduksjonen i verda er vorten avhengig av eitt enkelt stoff, skriv Siri Helle.

Foto: Reed Saxon/AP/NTB scanpix

« 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 76 »