Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.
Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix
Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.
Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix
Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Pesto kan ein lage sjølv.
Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix
Pesto kan ein lage sjølv.
Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix
Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.
Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix
Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Pesto kan ein lage sjølv.
Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix
Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix