JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 76 »
Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Kaker høyrer med, om dei så kostar både kroner og kaloriar, men dei treng ikkje koste meir enn nødvendig.

Foto via Wikimedia Commons

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Kroppsøvingslærar Anette Kyvik underviser i styrketrening og syner korleis ein kan gjere assisterte kroppshevingar.

Alle foto: Siri Helle

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Foto: NTB

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Foto: NTB

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Vanlegare vert vi ikkje: fårepølse, grovbrød og matpapir.

Foto: NTB

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Arne-Jøran Øyen bruker ein moderne avrettarhøvel for å tilpasse tønnestaven, men kjem ingen veg utan det gode, gamle sikteblikket.

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Alle foto: Siri Helle

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Alle foto: Siri Helle

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Bolleposar, kaffimaskin, pizza og «hugs drikke til maten»: Eirik Trontveit er van med å sjonglere varegrupper på Circle K-stasjonen sin i Sogndal.

Alle foto: Siri Helle

« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 76 »