Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 79 80 81 82
En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

En skål med frisk frukt. Bowl with fresh food. Foto: Frank May / NTB scanpix

Det skal tynne pinnar til.

Det skal tynne pinnar til.

Det skal tynne pinnar til.

Det skal tynne pinnar til.

Det skal tynne pinnar til.

Det skal tynne pinnar til.

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabla

Blabøa

Blabøa

Blabøa

Blabøa

Blabøa

Blabøa

« 1 ... 79 80 81 82