20200207
Klimadiett endrar jordbruket
Høgskulelektor Thomas Cottis meiner ein overgang frå raudt kjøt til meir plantekost og fisk er bra også for jordbruket.
Ifølgje Klimakur 2030 kan vi kutte 2,9 millionar tonn CO2-ekvivalentar fram til 2030 ved å redusere kjøtforbruket til fordel for plantebasert kost eller fisk.
Foto: Frank May / NTB scanpix
Ifølgje Klimakur 2030 kan vi kutte 2,9 millionar tonn CO2-ekvivalentar fram til 2030 ved å redusere kjøtforbruket til fordel for plantebasert kost eller fisk.
Foto: Frank May / NTB scanpix
Høgskulelektor Thomas Cottis meiner ein overgang frå raudt kjøt til meir plantekost og fisk er bra også for jordbruket.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.