JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Per Anders Todal

Per Anders Todal har vore journalist i Dag og Tid sidan 1997. Han arbeider mest med samfunnsspørsmål og politikk, med forkjærleik for saker som handlar om miljø, natur og klima. Har du tips eller framlegg til gode tema, send dei gjerne til peranders@dagogtid.no.

Per Anders kjem frå Aure på Nordmøre og har studert medievitskap ved Universitetet i Bergen og UC Berkeley. Han er forfattar av sakprosabøkene Havlandet. Historia om hava som skapte Noreg (2018) og Fanden på flat mark. Historier frå Kviterussland (2009). Han har òg vore redaktør for fire samlingar med tvilsame påstandar frå «På steingrunn»-spalta i Dag og Tid.

peranders@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 88 »
Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Foto: Magnar Kirknes / VG / NTB scanpix

Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Foto: Magnar Kirknes / VG / NTB scanpix

Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Feit fisk som kveite og laks har blitt rekna som svært sunn mat. Ei ny risikovurdering av dioksin og PCB i mat frå EU-organet for mattryggleik endrar biletet.

Foto: Magnar Kirknes / VG / NTB scanpix

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Når ein har mista noko dyrebart, er det ein vanleg menneskeleg reaksjon å ønske å erstatte det, og slike reaksjonar har kome også ved tapet av «Helge Ingstad».

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

« 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 88 »