20210129
Livet er usikkert, et dessert først
Bok
Hos Tore Stubberud får måltidet ei langt vidare tyding enn å stille fysisk svolt.
Tore Stubberud har skrive ein sjølvbiografisk Frankrike-roman.
Foto: Kristin Ellefsen
Tore Stubberud har skrive ein sjølvbiografisk Frankrike-roman.
Foto: Kristin Ellefsen
Å ete for å leve eller å leve for å ete? I Tore Stubberuds nye bok er dette eit irrelevant spørsmål og ikkje nokon motsetnad. Den Østfold-baserte bonden, filosofen, omsetjaren og forfattaren av skjønnlitteratur og sakprosa har skrive ei bok der mat og måltid står i sentrum. Berikelsen har han gitt merkelappen «roman».
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.