20190201
Reker
Ingen bør vere naken og kald lenger enn høgst nødvendig.
Reker. Store eller små? Ikkje godt å seie. Som så ofte elles er det heller ikkje det det kjem an på.
Foto: pxhere.com
Reker. Store eller små? Ikkje godt å seie. Som så ofte elles er det heller ikkje det det kjem an på.
Foto: pxhere.com
Frys er ein fin ting. Brukt riktig, på riktige råvarer, tek frysen vare på smak og næringsstoff i mat på ein måte få andre konserveringsteknikkar kan syne til. Eg meiner: Om du synest dei frosne ertene er litt vasne, tenk på skilnaden på ferskt kjøt og fenalår, druer og rosiner, sashimi og røykelaks.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
kr 99 for dei fyrste to månadene.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.