Middagstips for travle
Å lage lettvint, sunn og klimavennleg middag på tjue minutt går fint.
Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.
Foto: Marit Hommedal / NTB
Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.
Foto: Marit Hommedal / NTB
Eg kom litt seint inn i den direktesende pressekonferansen på NRK P2 førre fredag. Så då Erna Solberg, statsministeren vår, med eitt snakka om mat og kva vi skal ete og ikkje, måtte eg inn på internettet og sjekka kva det heile dreia seg om – for statsministeren vår plar då ikkje snakke om mat, gjer ho vel?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
kr 99 for dei fyrste to månadene.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.